anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

autobracketing w A200

krzyho4
Początkujący

autobracketing w A200

mam pytanko , czy a 200 ma takie cudo jak autobracketing, bo jakos nie moge sie doszukac czegos takiego , pewnie nie ma ale zapytac zawsze chyba moge

17 ODPOW. 17
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

krzyho4 napisał(a):

mam pytanko , czy a 200 ma takie cudo jak autobracketing, bo jakos nie moge sie doszukac czegos takiego , pewnie nie ma ale zapytac zawsze chyba moge

Kto szuka ten znajdzie....a cała prawda kryje się w tajemnej księdze zwanej INSTRUKCJA :smileymrgreen:

profile.country.en_GB.title
gnembon
Początkujący

||
||/
|/
/

krzyho4
Początkujący

:( ale wlasnie oto chodzi ze chyba jestem tak zauroczony tym aparacikiem , albo na tyle slepy ze nie moge sie doczytac , a tym bardziej tego ustawic ,jak wcisne AEL sa dwie kreseczki ale jak je ustwic by robilo zawsze 2 fotki (normalna i z korekcja ). sorry ale pomozcie tak normalnie po ludzku jak to ustawic :(

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

krzyho4 napisał(a):

sorry ale pomozcie tak normalnie po ludzku jak to ustawic :(

Sorry, ale jak widać nie zajrzałeś do instrukcji.

Ale ok, mała podpowiedź na dołączonym obrazku...postaraj się. :smileytwisted:

krzyho4
Początkujący

wielkie dzieki lajam ,tyle przewracalem ta instrukcje i nie trafilem na to :smileyredface:

wratislavian
Początkujący

krzyho4 napisał(a):

wielkie dzieki lajam ,tyle przewracalem ta instrukcje i nie trafilem na to :smileyredface:

człowieku nie przewracaj jej tylko przeczytaj ją od deski do deski.

krzyho4
Początkujący

czlowieku , od deski to sie pozar zaczyna , a ja prosze tylko o rade ,ktora kolega lajam bardzo dobrze mi wyjasnil ,a jesli nie mozna pytac o rady to po co to forum jest ,trzeba wpisac , nie ma pomocy tylko jest instrukcja :smileytwisted:

wratislavian
Początkujący

na moje oko nie prosisz o rade tylko o przepisanie instrukcji. nic to.

krzyho4 napisał(a):

czlowieku , od deski to sie pozar zaczyna :smileytwisted:

taaaak. mamy pożar. co robimy. lecimy po gaśnice, a na niej... INSTRUKCJA OBSŁUGI. no i chata płonie bo sie czeka sie na forum, aż ktoś odpisze.

zakonczmy bo jałowe

krzyho4
Początkujący

wiec powiedz mi po co jest to forum od pomagania innym ,czy po to by z kazdym postem pisac czytaj instrukcje !!!, czy nie mozna czegos przeoczyc , a pozatym ciekawi mnie to, jak pierwszy raz trzymales cyfrowa lustrzanke to wiedziales wszystko odrazu