Podziel się wrażeniami!
mam pytanko , czy a 200 ma takie cudo jak autobracketing, bo jakos nie moge sie doszukac czegos takiego , pewnie nie ma ale zapytac zawsze chyba moge
krzyho4 napisał(a):
mam pytanko , czy a 200 ma takie cudo jak autobracketing, bo jakos nie moge sie doszukac czegos takiego , pewnie nie ma ale zapytac zawsze chyba moge
||
||/
|/
/
ale wlasnie oto chodzi ze chyba jestem tak zauroczony tym aparacikiem , albo na tyle slepy ze nie moge sie doczytac , a tym bardziej tego ustawic ,jak wcisne AEL sa dwie kreseczki ale jak je ustwic by robilo zawsze 2 fotki (normalna i z korekcja ). sorry ale pomozcie tak normalnie po ludzku jak to ustawic
krzyho4 napisał(a):
sorry ale pomozcie tak normalnie po ludzku jak to ustawic
wielkie dzieki lajam ,tyle przewracalem ta instrukcje i nie trafilem na to :smileyredface:
krzyho4 napisał(a):
wielkie dzieki lajam ,tyle przewracalem ta instrukcje i nie trafilem na to :smileyredface:
czlowieku , od deski to sie pozar zaczyna , a ja prosze tylko o rade ,ktora kolega lajam bardzo dobrze mi wyjasnil ,a jesli nie mozna pytac o rady to po co to forum jest ,trzeba wpisac , nie ma pomocy tylko jest instrukcja :smileytwisted:
na moje oko nie prosisz o rade tylko o przepisanie instrukcji. nic to.
krzyho4 napisał(a):
czlowieku , od deski to sie pozar zaczyna :smileytwisted:
wiec powiedz mi po co jest to forum od pomagania innym ,czy po to by z kazdym postem pisac czytaj instrukcje !!!, czy nie mozna czegos przeoczyc , a pozatym ciekawi mnie to, jak pierwszy raz trzymales cyfrowa lustrzanke to wiedziales wszystko odrazu