anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

autobracketing w A200

krzyho4
Początkujący

autobracketing w A200

mam pytanko , czy a 200 ma takie cudo jak autobracketing, bo jakos nie moge sie doszukac czegos takiego , pewnie nie ma ale zapytac zawsze chyba moge

17 ODPOW. 17
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

każdy z Was ma rację.
Instrukcja lustrzanki to skarbnica wiedzy. Często pomijana lub czytana pobieżnie. Niestety. I przez to można często tutaj czytać, że należy sięgać do tej księgi - bo wielu o niej nie pamięta ;)

Forum jest by pomagać. Owszem. Ale najpierw trochę wysiłku, a potem forum. Ty powiedzmy, żę tak zrobiłeś.....ale umknęło Ci.

i mam nadzieję, że temat "po co forum/po co instrukcja" chwilowo ucichnie ;)

miłego focenia wszystkim życzę

Początkujący

oczywiscie kris ze masz racje , przeciez nie latam z wszystkim na forum. np: jaka przyslona do jakiego czasu ,lub inne , tylko jesli cos umklo mojej uwadze , lub czegos nie rozumiem wtedy siegam porady innych , wiec dlatego mysle ze po to stworzono to i inne forum . i nie chce z nikim zwad czy jakis nieporozumien ,i mysle ze jesli ktos ma ochote na pomoc to pomaga majac wieksze doswiadczenie

profile.country.PL.title
Jacol-----
Nowicjusz

krzyho4 napisał(a):

czlowieku , od deski to sie pozar zaczyna , a ja prosze tylko o rade ,ktora kolega lajam bardzo dobrze mi wyjasnil ,a jesli nie mozna pytac o rady to po co to forum jest ,trzeba wpisac , nie ma pomocy tylko jest instrukcja :smileytwisted:

Popieram kolegę. Po to jest forum aby pytać o rady. Panowie profesjonaliści dla was mam pewne powiedzenie: " zapomniał wół jak cielęciem był"

wratislavian
Początkujący

pierwsza lustrzanke mam od mniej niz szesciu miesiecy.
skonczmy ten temat

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

wratislavian napisał(a):

skonczmy ten temat

amen :-)

zatem liczę, że zapadnie tu cisza...

;)

Początkujący

autobracketing w A200 jest i ma się dobrze-zapraszam do swojej galerii gdzie znajdziesz przykład jego zastosowania - HDR ;)

wratislavian
Początkujący

matko jedyna. od nowa.

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Serio ma autobracketing?

Wyczuwam żart primaaprilisowy... ;)