Podziel się wrażeniami!
mam pytanko , czy a 200 ma takie cudo jak autobracketing, bo jakos nie moge sie doszukac czegos takiego , pewnie nie ma ale zapytac zawsze chyba moge
każdy z Was ma rację.
Instrukcja lustrzanki to skarbnica wiedzy. Często pomijana lub czytana pobieżnie. Niestety. I przez to można często tutaj czytać, że należy sięgać do tej księgi - bo wielu o niej nie pamięta
Forum jest by pomagać. Owszem. Ale najpierw trochę wysiłku, a potem forum. Ty powiedzmy, żę tak zrobiłeś.....ale umknęło Ci.
i mam nadzieję, że temat "po co forum/po co instrukcja" chwilowo ucichnie
miłego focenia wszystkim życzę
oczywiscie kris ze masz racje , przeciez nie latam z wszystkim na forum. np: jaka przyslona do jakiego czasu ,lub inne , tylko jesli cos umklo mojej uwadze , lub czegos nie rozumiem wtedy siegam porady innych , wiec dlatego mysle ze po to stworzono to i inne forum . i nie chce z nikim zwad czy jakis nieporozumien ,i mysle ze jesli ktos ma ochote na pomoc to pomaga majac wieksze doswiadczenie
krzyho4 napisał(a):
czlowieku , od deski to sie pozar zaczyna , a ja prosze tylko o rade ,ktora kolega lajam bardzo dobrze mi wyjasnil ,a jesli nie mozna pytac o rady to po co to forum jest ,trzeba wpisac , nie ma pomocy tylko jest instrukcja :smileytwisted:
pierwsza lustrzanke mam od mniej niz szesciu miesiecy.
skonczmy ten temat
wratislavian napisał(a):
skonczmy ten temat
autobracketing w A200 jest i ma się dobrze-zapraszam do swojej galerii gdzie znajdziesz przykład jego zastosowania - HDR
matko jedyna. od nowa.
Serio ma autobracketing?
Wyczuwam żart primaaprilisowy...