Podziel się wrażeniami!
Używacie gripa? Jeżeli tak to czy oryginalnego czy zamiennika? Czym kierować się przy kupnie? Sony VG-B30AM - okolo 600zł, natomiast Ownuser (?) BH-S35R z pilotem 280zł.
radian napisał(a):
bardzo proszę
w grę wchodzi jeszcze zakup w Polsce - polecam swoją pomoc i transport do Ciebie np. gołębiem pocztowym oczywiście przesyłka musiałaby być ubezpieczona... posiadam jeszcze niewielki ponton, więc mógłbym podpłynąć
pozdrawiam serdecznie )
hi hi... absolutnie nie chciałem ptaszka obciążać moja osobą tylko samym gripem
co do pontonu to osobiście, z wielką chęcią, bym powiosłował do Wielkiej Brytanii na herbatkę u królowej i pudding z Monty Pythonem a Ty przy okazji miałabyś "polskiego" gripa...
pozdrówka!!!
tych ubezpieczeń od byle czego zazdroszczę UK
kris napisał(a):
tych ubezpieczeń od byle czego zazdroszczę UK
co do gripa, był jeszcze taki chinski zamiennik za 300zł - niby wszystko jak w orginale, kółeczko, dwie baterie, przyciski itd. Jakby kopia orginała, tyle że pojawiły się problemy z podłączaniem dwoch baterii i jest to generalnie znak zapytania.
Dlatego mam gripa sonego
(no, noe tylko dlatego )
Myślę, że jeżeli już wydaje się pieniądze to na coś co przetrwa, ale warto dowiedzieć się czegoś o ew zamiennikach
Dlatego, jeżeli grip to Sony
Ja szerze preferuję orginały ale może tak jak pisze kris jak będzie w UK jest taniej ale jeśli mogę ci poradzić to kup orginał
Dziki napisał(a):
Ja szerze preferuję orginały ale może tak jak pisze kris jak będzie w UK jest taniej ale jeśli mogę ci poradzić to kup orginał
Temat już może stary ale... co sądzicie o takim gripie: http://www.multifoto.pl/go/_info/?id=9135 ? może ktoś używa takiego?
najbliższy orginałowi, ale mogą być problemy z przełączaniem baterii. Jak masz jedną, nie powinno być z tym akurat problemów. Napisy też się podobno łatwo z przycisków wycierają.