anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony Alpha 300 z ob.18-70 mm

lukasz86-----
Początkujący

Sony Alpha 300 z ob.18-70 mm

a co mozecie powiedziec na temat tej lustrzanki z tym obiektywem???????????????

7 ODPOW. 7
m4rYjUsh3k
Początkujący

Lustrzanka jest fajna, obiektyw podstawowy to raczej musisz mieć i jak na początek według mnie dobry. Domyślam się że chcesz kupić body z kitem.

lukasz86-----
Początkujący

tak chce kupic ale nie wiem czy z tym obiektywem jest oplacalny

profile.country.PL.title
Rafiki.
Doradca

Zakup z tym obiektywem nie tylko jest opłacalny ale i OPTYMALNY na początek.
Zdecydowanie polecam.

PiterSam-----
Początkujący

Uzywam tego aparatu z tym obiektywem i jestem zadowolony mozna naprawde ladne fotki porobic i ten zestaw na poczatek sie sprawdza... ale w miare jedzenia apetyt rosnie:-)))

Znajomy-----
Początkujący

Mam 350tkę z tym obiektywem i z 55-200. Bardzo fajny zestaw, na początek w zupełności wystarcza. Lusterko mam już ok 2 miechy, narazie nie myślę o kupnie nowego szkiełka, ale gdzieś może w lutym, w marcu... Zobaczymy. Jeszcze dokładnie nie wiem, jakie miałoby być, jeszcze nie mam sprecyzowanych swoich oczekiwań. A kupno szkiełka, z którego rzadko będę korzystał, raczej odpada.

PiterSam-----
Początkujący

Dodam jeszcze ze zamiast brac nastepny kitowy obiektyw w zestawie dokupilem tamrona 70-300mm i to bardzo uzupelnilo mi zestaw jestem zadowolony pomimo ze wiem ze sa znacznie lebsze obiektywy majace lebsze swiatlo no coz narazie to wystarcza:-)))

profile.country.pl_PL.title
andiiie
Początkujący

zdecydowanie polecam a300, nawet z kitem. na początek wystarczy, później jakieś tele tamrona można dokupić lub dobrą stałke. ale na kit nie nażekam. :wink: