Podziel się wrażeniami!
Aparat zakupiony jako nowy jakieś 6 lat temu, do tej pory działał poprawnie. Ostatnio zaczęły się problemy. Najpierw bardzo szybko rozładowywał baterie (bardzo dobre akumulatory) dosłownie po 2-3 zdjęciach baterie były rozładowane. Tego problemu nie było przy przeglądaniu zdjęć. Potem pojawił się problem z obiektywem który się nie wysuwał. Przeglądać zdjęcia można normalnie ale podczas przechodzenia w tryb robienia zdjęć wyłączał się. Chwilkę nim potrząsłem co o dziwo sprawiło że obiektyw się wysuwa. I dochodzimy do sedna problemu, oglądam zdjęcia pokazuje że bateria jest w pełni naładowana i nie ma żadnych problemów, ale przechodzę w tryb robienia zdjęć, wysuwa obiektyw, i wyświetla informacje o rozładowanych bateriach, chowa obiektyw i się wyłącza. Da się coś z tym zrobić? Jaki byłby koszt naprawy? Słyszałem że Sony czasem naprawia za darmo swoje produkty po upływie gwarancji, czy istnieje na to szansa w moim przypadku?
Beliatus napisał(a):
Jaki byłby koszt naprawy? Słyszałem że Sony czasem naprawia za darmo swoje produkty po upływie gwarancji, czy istnieje na to szansa w moim przypadku?
Beliatus napisał(a):
Słyszałem że Sony czasem naprawia za darmo swoje produkty po upływie gwarancji, czy istnieje na to szansa w moim przypadku?