Podziel się wrażeniami!
http://www.dpreview.com/news/0903/09030 ... dschx1.asp
hmm, chyba już zaczne zbierać kase. premiera ma być w maju, na wakacje jade w czerwcu. jesli tylko pojawi się przed moim wyjazdem kupuje w ciemno, daje slowo
Czy mozna podlaczyc bezprzewodowo lampe do tego modelu? np. SONY HVL-F42AM...
rrudy napisał(a):
Lajam napisał(a):
rrudy napisał(a):
No nie bardzo
Lajam napisał(a):
kris napisał(a):
ze słynnego 13tego piętra ?
Tak
kris napisał(a):
to jest ta koleżanka, którą i ja namawiałem http://klubkm.pl/forum/images/smilies/naughty.gif ?
No a jak myślisz
I chyba się pokuszę o swoją recenzję, może nawet małe porównanie z lusterkiem
mno napisał(a):
Ja akurat swój egzemplarz HX1 zrecenzuje na fotopolis
chętnie bym obejrzał porównanie fot na ISO 800 i 1600 pstrykanych na P i w trybie zmierzch z ręki.
ma ktoś możliwość ich zaprezentowania?
ripride napisał(a):
chętnie bym obejrzał porównanie fot na ISO 800 i 1600 pstrykanych na P i w trybie zmierzch z ręki.
ma ktoś możliwość ich zaprezentowania?
nice.
zaczyna w mojej głowie rodzic się myśl czy nie zakupić go i zabrać na wakacje zamiast lustra.
po tygodniu zabawy w/w aparatem:
ZA:
+panorama: wyglada i robi sie rewelacyjnie moze 1 na 10 razy wychodzi jakis babol ale ogolnie jest super
+filmy w HD: mialem mozliwosc porownania z kamera Sony HDR-SR10E i musze przyznac ze ciezko zauwazyc jakies roznice
+tryb manualny: daje naprawde calkiem sporo mozliwosci zwlaszcza dla kogos kto mial do czynienia wczesniej jedynie z pelnym automatem
+tryb "z reki o zmierzchu": kapitalna sprawa kiedy autoprogram nie daje rady
+bardzo dobre tryb makro
PRZECIW:
-jakos zdjec niestety nie zachwyca ... jak dla mnie malutka matryca + za duzo mpix no i ciezko oczekwiac rewelacji
-tryb 10 kl/s: o ile zdjecia wychodza rewelacyjne to na ich zapis na karcie trzeba czasami czekac nawet 20 sekund a to troche za duzo
Lajam napisał(a):
Namówiłem koleżankę z pracy i postanowiła zakupić