- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Świergotamy?
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
FF. 14mm. 35mm. 50mm. 85mm. 135mm. 500mm. 70-210
thank god i'm a photographer
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
I jak zwykle wystarczy dodać: Dziękujemy Tadeuszu!
A ja zaczynam nabierać ochoty fotograficznej. Choć utrudnia to skutecznie jakiś wirus. Nie umiem się go pozbyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam wszystkich po długim niebycie:smileyhappy: strasznie tu cicho jak na forumowe standardy...:smileywink:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witaj Pawle.
Widzę, że powoli, powoli, wracają starzy bywalcy. Zapraszam. Trzeba się tu trochę najpierw ogarnąć, bo sporo rzeczy jest inaczej, niż było: galeria, nie ma lajków, jest "kudo" - to taka aprobata dla wypowiedzi, artykułu, zdjęcia. Lajkujecie na fejsie? To tu cudujcie... znaczy, chciałem napisać "kudujcie"
fotoamator
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam o poranku:smileymrgreen:
Tadziu ja byłem cały czas, ale jakoś forma nowego forum mnie odrzucała noi chyba nie tylko mnie bo na forum mało ludzików:smileysad:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Widzę że powoli, bardzo po woli stara gwardia się zbiera, może coś ruszy i forum będzie takie jak przed laty
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
cześć Jarku byłoby super na razie jest tu totalna cisza...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Jarek, stare, chińskie, przysłowie pszczół mówi, że nie można dwa razy wejść do tej samej rzeki...
Ale można zawsze nawrzucać własnych kamieni, zbudować tamę i się pluskać we własnym basenie
Czyli mówiąc prostacko - mniej wydziwiać, że nic się nie dzieje, wstawiać zdjęcia, komentować, przydzielać "kudo" dobrym zdjęciom i wpisom, pisać, pisać, pisać... a może w przyszłym roku, nawet jakiś plener się uda zmontować... Może nawet z użyszkodnikami z innychg krajów, kto wie? Ale, jak się tu nic nie będzie działo, to sobie sami zrobią...
Pamiętajcie, że to my, wszyscy stanowimy kości i ciało tego forum. Jak będziemy pisać, że nic się nie dzieje, to nic się nie będzie działo, a jak zamiast tego zaczniemy się zachowywać, jak na naszym, "starym" forum fotoklubowym, to jest nadzieja, że coś się będzie działo
fotoamator
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
to ja Tadziu zapraszam starą ekipę, która jest teraz na innym forum ciężko sie rozmawia samemu ze sobą;)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ja zaglądam i chętnie bogadam.
Widzę, że w innym wątku pojawiło się dwóch kolegów R. Pozdrawiam obydwu i ciebie Pawle.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Pasweł, niestety natura nie znosi próżni i skoro nasze forum zamarło na ok. rok, nic dziwnego, że skorzystały inne fora. Ale... może wrócą pomału Trzeba mieć nadzieję. Przecież Sony nie przestało fajnych aparacików robić - wręcz przeciwnie
fotoamator