Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
spróbuję od dziś będę używał emotek z menu które rozwija się na 0,5 metra w dół hehe
Witam w pierwszy raz w tym roku na forum
I wszystkiego dobrego życzę w Nowym Roku
Rychło wczas
Witam z nowym-starym nickiem :smileygrin:
Widziałem, że w śląskich coś się dzieje
Trza zbadać sprawe
Pozdrawiam! :smileygrin:
To ja Cię powitam i pozdrowię (parafrazując pewną modę z innego forum :smileyhihi:).
:smileyhi:Witam widze ze mozna jakos powrocic do poprzedniego nicka,prosze o pomoc w odzyskaniu go jesli ktos bedzie tak uprzejmy i mial chwile
Dzisiaj w Rabce temperatura -1 - 0 deg. C. Śnieg prószy, starego jest około 15-20 cm Dobra wiadomość dla niedzielnych narciarzy: ruszyła Maciejowa. Pozdrawiam
A w Katowicach prószy, prószy, prószy...
Jest szansa na śliczny dzień jutro. Żeby tylko słonko dopisało :
W Rabce też prószy i - 5. Podejrzewam, że jutro tu będzie zlot gwiaździsty miłóśników białego szaleństwa. Maciejowa otwarta, Polczakówka z nowym barem na dole, nic tylko szaleć. Pozdrawiam
marystheman wrote:
W Rabce też prószy i - 5. Podejrzewam, że jutro tu będzie zlot gwiaździsty miłóśników białego szaleństwa. Maciejowa otwarta, Polczakówka z nowym barem na dole, nic tylko szaleć. Pozdrawiam
Znaczy szaleć w nowym barze? :smileyrotfl:
No bo co innego można robić na stoku?
piotruso wrote:
Znaczy szaleć w nowym barze?
No bo co innego można robić na stoku?
Otóż to
Jutro wraca do mnie moja 580-tka to i ja będę szalał na Maciejowej w schronisku, może będzie widać Tatry, jesli snieg nie będzie padał. A propos nowego baru pod Polczakówką byliśmy tam wczoraj na tzw oficjalnym otwarciu: gitara, piwo, kobiety i śpiew do nocy, studenckie czasy się przypomniały...