Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
do jacej92...
Ja nawet nie podałam adresu do wysyłki nagród, bo nikt o to nie prosił...
...ukazał sie nowy numer Foto Digital Video, ale jeszcze u mnie nie mogę kupić (ciekawe - pokazują, że jest bardzo dużo sztuk w Empiku w Klifie - byłam tam - nie ma ani jednej sztuki)
Message was edited by: rakastan00
Message was edited by: rakastan00
Dzisiaj dostałem info na interesujący Cię temat: http://fripers.pl/index.php?cPath=35_42&cat=c42_Oslony-LCD.html&manufacturers_id=&attributes%5B%5D=1... to są osłony do A900
rakastan00 wrote:
...ukazał sie nowy numer Foto Digital Video, ale jeszcze u mnie nie mogę kupić (ciekawe - pokazują, że jest bardzo dużo sztuk w Empiku w Klifie - byłam tam - nie ma ani jednej sztuki)
Dzięki za info.
Ja też, gdy to przeczytałem poszedłem do EMPIK-u i ... nie ma. Na półkach stoi jeszcze poprzedni numer. Więc pewnie do końca ygodnia się ukaże nowy w sprzedaży.
Ja też próbowałem od 13.00 odpowiedzieć Ci i nie mogłem. Dopiero gdy pod Twoim postem pokazał się kolejny post kolegi marystheman mogłem odpowiedzieć na Twój post. Sprawdzałem na dwóch przeglądarkach.
Ja też nie mogłem odpowiedzieć.
Moja A580 już drugi tydzień w CSI. Wymiana migawki, a części brakuje. Już zaczynam za nią tęsknić.
To forum jest "oszałamiające"- można klawiaturę i myszkę zaklikać na śmierć i nie ruszy. Na lapku w ogóle nie działa "Reply". Na PC jakoś wchodzi. Ktoś sabotuje, czy co?
Dzień dobry
Podzielę się z Wami pewną wiadmością:
matematyka w pierwszym terminie zaliczona na 3,0
Siemacie
Sesja od przyszłego tygodnia, a ja już połowę napisałem!:D
Może uda mi się gdzieś skoczyć jeszcze :smileygrin:
Witam w ten mroźny dzień, pozdrawiam wszystkich razem i każdego z osobna, właśnie będę parzył sobie kawę ktoś się przyłączy?
ja już po, bo nie ma jak kawa zrobiona przez kogoś :smileygrin:
Witajcie.
Powtórzę tu informację, którą wstawiłem do wątku plenerowego a może ktoś przegląda tylko pogaduchy:
Dziewczyny z Chocolate Dance Show, te, które tańczyły i pozowały podczas pleneru w Czarnym Lesie proszą o podesłanie zdjęć. Linki do ich stron i kontakt: