Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
piotruso wrote:
Fuj, nie oglądaj włoskich drużyn.
Ale ja jestem za Szachtarem.
Ja za ukraińską drużyną
piotruso wrote:
Ja wiem, że Barcelona to staje się nudna ale to podobno był wybór ludzi (mieli do wyboru jakieś 4 mecze i głosowali sms-ami).
Ludzie już wybierają przereklamowane zespoły...
kuraq----- wrote:
Barcelona gra młodzieżą i jest ciekawiej :
Śmiem w to wątpić
Cześć Wam, może ktoś już wyczaił jak usunąć stary avatar i wrzucić nowy? Opcja usuwania przy avatarze nie działa, a dodanie nowego, mimo, że są w profilu nic nie daje. Idzie coś z tym zrobić?
I wogóle jakoś maluńko się dzieje w sprawach technicznych. Dobrze, że w Świergotamy można Was spotkać.
Aaaa... i jeszcze jedno. Jak otwierać posty na ostatnio czytanym wpisie zamiast na ostatnim wogóle? Wiem, że to pytanie już padło, ale nikt chyba nadal nie zna odpowiedzi.
JagiS----- wrote:
Aaaa... i jeszcze jedno. Jak otwierać posty na ostatnio czytanym wpisie zamiast na ostatnim wogóle? Wiem, że to pytanie już padło, ale nikt chyba nadal nie zna odpowiedzi.
No właśnie, pewnie się nie da, chyba nie ma takiej opcji. Nie wiem, czy to gotowy projekt forum czy ktoś go napisał na potrzeby Sony. W tym drugim przypadku możemy ewentualnie apelować do admina aby wstawił się, zaapelował u głównych programistów o takie zmiany. Jeżeli to silnik zakupiony już gotowy to chyba nie można go modyfikować.
JagiS----- wrote:
I wogóle jakoś maluńko się dzieje w sprawach technicznych. Dobrze, że w Świergotamy można Was spotkać.
Jeżeli masz pytania, jeżeli masz jakieś sprawy techniczne to pisz, nawet te najdrobniejsze. Ludzie są Ci sami, na pewno będą odpowiedzi, być może dyskusja.
Witam wszystkich w to słoneczne przedpołudnie.
@JagiS----- Mam to samo, chciałem wywalić swój stary awatar i zmienić na to kapilatne zdjęcie co mi Kris zrobił podczas spotkania w browarium, ale nie daje rady, mimo, że klikam usuń nic się nie dzieje...Mogę jedynie do woli zmieniać awatary z gotowej listy.
Zdaje się się najpierw zdjęcie trzeba wczytać do zestawu avatarów, a później wybrać. Ponadto możesz mieć inny avatar i inne zdjęcie profilowe.
jalu63 wrote:
Zdaje się się najpierw zdjęcie trzeba wczytać do zestawu avatarów, a później wybrać. Ponadto możesz mieć inny avatar i inne zdjęcie profilowe.
Właśnie nie, pojawia się komunikat, że nie możesz wgrać więcej obrazków, zaleca skasowanie jednego z nich, tyle, że kasowanie nie działa
Oczywiście problem z awatarem jest dość...mało istotny, przyzwyczaiłem się już w 100% do nowego forumka, czekam tylko na słownik i wszystko jest
bart_m26 wrote:
Właśnie nie, pojawia się komunikat, że nie możesz wgrać więcej obrazków, zaleca skasowanie jednego z nich, tyle, że kasowanie nie działa
Dobrze gada... chociaż i z tym też się zgadzam:
bart_m26 wrote:
Oczywiście problem z awatarem jest dość...mało istotny.
Tylko przeszkadza mi, otwieranie ostatniej odpowiedzi. Muszę szukać, gdzie skończyłem czytać.
Witam wieczorową porą przy szklaneczce trunku z rodzinnego przedsiębiorstwa z Dufftown.
Kolejny wieczór ciszy?
Właśnie, gdzież ta aktywność wieczorna co była tu kiedyś, tak, że człowiek godzinę odszedł od komputera i dwie strony wątków musiał czytać
Witam
Bo niektórzy z już teraz zaczynają przygotowania do świąt
Po co robić to na ostatnią chwilę