Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
Już niedługo, już prawie soboto. Oby PKP nie zawiodło :
kuraq----- wrote:
Już niedługo, już prawie soboto. Oby PKP nie zawiodło :
Brałem pod uwagę podróż pociągiem, po tym co się dzieje w KŚ zrezygnowałem :smileyplain:, ale siostra ma wolne w sobotę i jesteśmy na spotkaniu opłatkowym albo...boję się, że zostanę na lodzie, bo ostatni pociąg do domu mi odwołają albo co...
No przyznam, że jeśli w połowie drogi nam pociąg przymarznie, to będziemy w kiepskiej sytuacji, ale Śląskie spotkanie watte jest ryzyka ;D
Brus----- wrote:
maswier29 wrote:
Będzie się działo
oby nie jak na forum - bo tu nuuuuuda panie , nuuuuuda
Teraz się zrobiło jak w serialu. Można zajrzeć co 4 dni i człowiek jest zawsze na bieżąco.
może ktoś ma jakiś problem
powiedzmy
natury fotograficznej
byśmy go zaczęli rozgryzać...
Wyskoczył mi jeden martwy piksel, skubany niemal na środku jest, ale w FastStone, polecony mi przez starostę jako dobra alternatywa do używanego przeze mnie irfana jest stempelek, więc problemu piksela niema...No, ale pozostaje pytanie, dlaczego każda przeglądarka zdjęć wyświetla mininalne różne odcienie kolorów.
Message was edited by: bart_m26
jalu63 wrote:
może ktoś ma jakiś problem
powiedzmy
natury fotograficznej
byśmy go zaczęli rozgryzać...
Ale przecież zaczęliśmy rozgryzać problem. Problem rozgryźliśmy (każdy z nas wyraził swoje zdanie, na przekonanie dyskutanta do innych racji nie ma szans bo dyskutant chyba ma podobne zdanie) i koniec tematu.
O, tak mi się przypomniało, Ty jako znawca wykorzystania obiektywów Nikkora z body Sony możesz doradzić Kuraq'owi jak podpiąć Nikkora do A850.
a gdybyś tak linka udostępnił bo szukam i nie znajduję wątku?
jalu63 wrote:
a gdybyś tak linka udostępnił bo szukam i nie znajduję wątku?
A wątek Test Sony A99 ...
piotruso wrote:
O, tak mi się przypomniało, Ty jako znawca wykorzystania obiektywów Nikkora z body Sony możesz doradzić Kuraq'owi jak podpiąć Nikkora do A850.
Właśnie zacząłem się zastanawiać jaka jest praktyczna różnica w obrazku 50/1,4 vs 55/1,2
Message was edited by: kuraq-----