Podziel się wrażeniami!
Witajcie,
nie miałem jeszcze okazji przetestować tego urządzenia, może ktoś już posiada go? Wygląd mi się bardzo spodobał, szczególnie kształt (grubszy na górze). Ciekawe rozwiązanie. Na pierwszy rzut oka są ciekawie rozwiązane przyciski na panelach bocznych. No i system Android, który według mojej oceny jest jednym z lepszych rozwiązań dostępnych na rynku. Ciekawe jaka będzie możliwość aktualizacji. Poniżej recenzja tego modelu:
http://www.pcpro.co.uk/reviews/tablets/370165/sony-tablet-s
na pewno taki router co dałem w linku daje możliwość podłączenia naszych modemów z play - jest on nie tylko 3g ale też jest zasilany na akumulator - fakt noszenie czegoś dodatkowego to może być problem ale dla chcącego nic trudnego
yonkers napisał(a):
na pewno taki router co dałem w linku daje możliwość podłączenia naszych modemów z play - jest on nie tylko 3g ale też jest zasilany na akumulator - fakt noszenie czegoś dodatkowego to może być problem ale dla chcącego nic trudnego
Nie łatwiej udostępnić sieć po wifi/bluetooth z telefonu?
no nie wiem ja mam modem 3g w play i wtedy jak to zrobić?
kris napisał(a):
Dopiero teraz doczytałem pytanie do mnie: jak jest? Moim zdaniem jeśli mamy dobre źródło (plik) to materiał na wyjściu jest bardzo dobrej jakości
A jak podepnę pod moje creativy to już w ogóle (...)
yonkers napisał(a):
Nie przywykłem do reklamowania jakichkolwiek sklepów, ale obok takiej promocji trudno przejść obok. Jeśli ktoś się zastanawia nad zakupem tabletu Sony, polecam zapoznać się z tą ofertą:
LINK
-16GB, WiFi: 1539 zł,
-32GB, WiFi: 1999 zł,
-16GB, 3G: 2049 zł
yonkers napisał(a):
Dobra promocja. Szkoda, że nie mam kasy.
W poniedziałek skorzystałem z tej promocji
gratki
wędruj do android market, dziś przedostatni dzień promocji