Podziel się wrażeniami!
Chciałabym się dowiedzieć czy jak kupie w Londynie Sony Alpha A300/A350 to czy jest tam polski język, czy trzeba wgrywać
z tego co wiem, to nie da się "wgrać"
to nie komórka
ale jeśli kupisz w UK alfę która jest na europejski rynek to polski język być powinien
bywa często tak w UK, że sprzęt jest z Honk Kongu i wtedy nie dość, że nie masz gwarancji na aparat, to jeszcze problem z językiem w menu
Ja swoja A300 kupilam w Anglii, polecam Jessops, tam kupujac aparat i szkla mozesz zapytac o 'dila' zejda z ceny, albo dadza ekstra dodatki - karte pamieci, moze torbe, zalezy co kupujesz.
Jezyk jest Mozesz zmeniac sobie
W tym momencie na A300 jest promocja, tylko, ze A300 w UK produkowana jest tylko dla Jessopa. Mozesz srawdzic Comet i Currys, nie polecam sklepu Sony - ceny z kosmosu!
Nie wiem czy mieszkasz w UK, ale opcjonalnie zaproponuja ubezpiecznienie, jezeli mieszkasz tutaj to ubezpiecznie goraco polecam i na sam aparat i na szkla.
Pozdrawiam
Agas napisał(a):
Ja swoja A300 kupilam w Anglii, polecam Jessops, tam kupujac aparat i szkla mozesz zapytac o 'dila' zejda z ceny, albo dadza ekstra dodatki - karte pamieci, moze torbe, zalezy co kupujesz.
Jezyk jest Mozesz zmeniac sobie
W tym momencie na A300 jest promocja, tylko, ze A300 w UK produkowana jest tylko dla Jessopa. Mozesz srawdzic Comet i Currys, nie polecam sklepu Sony - ceny z kosmosu!
Nie wiem czy mieszkasz w UK, ale opcjonalnie zaproponuja ubezpiecznienie, jezeli mieszkasz tutaj to ubezpiecznie goraco polecam i na sam aparat i na szkla.
Pozdrawiam
Agas napisał(a):
Witam,
male pytanie do Ciebie Agas, jaka jest obecna cena na A300 w UK?
dzieki za odpowiedz,
hmmm myslalem, ze bedzie taniej niz w PL )
a jak Ci sie sprawuje sprzet, a zwlaszcza KIT'owy obiektyw??? bardzo jestem ciekaw gdyz chce kupic ten model Alfy, tyle,ze nie wiem czy z tym obiektywem.
pozdrawiam
krzysztof
Agas napisał(a):
dzieki za odpowiedz,
hmmm myslalem, ze bedzie taniej niz w PL )
a jak Ci sie sprawuje sprzet, a zwlaszcza KIT'owy obiektyw??? bardzo jestem ciekaw gdyz chce kupic ten model Alfy, tyle,ze nie wiem czy z tym obiektywem.
podam link do sklepu Fotojoker dla przykladu:
http://www.e-fotojoker.pl/product/apara ... -18-70-mm/
ale mozna dostac juz w granicach 1300 pln )
a tak z ciekawosci: co dolaczy do rodzinki .... ???
aha : jak spisuje sie ten KIT obiektyw we wnetrzach? jak sobie radzi gdy niema za dobrego swiatla???
pozdrawiam
k
Agas napisał(a):
a tak z ciekawosci: co dolaczy do rodzinki .... ???
aha : jak spisuje sie ten KIT obiektyw we wnetrzach? jak sobie radzi gdy niema za dobrego swiatla???
Tak ja kupilam A350 w Anglii w Argosie i jest Polskie menu