Podziel się wrażeniami!
jestem w posiadaniu sony alpha 350 i jestem zadowolona z tego apARATU ALE MAM MOZLIWOSC KUPIENIA OD STARSZEJ OSOBY APARATY PENTAX ME + 50mm f1.7 smc A lens ZA 100 zl ORAZ CHINON CE-5 SLR Z KILKOMA OBIEKTYWAMI NIESTETY NIE WIEM JAKIMI CZY TO JEST DOBRY APARAT CZY ZŁOM I RACZEJ NIE KUPOWAC.PROSZE O POMOC SPECJALISTY.CZY WARTO ZAINWESTOWAC W TAKIE APATATY I KTOWY POLECACIE .DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI ,ALEKSANDRA READING UK
witaj, mała prośba - nie pisz drukowanymi literami - nie da się tego czytać, a i wg.netykiety oznacza to, że na nas krzyczysz
co do aparatu - miałem go przez krótki czas (pożyczony) - nawet mój avatar jest własnie z tym aparatem
fajny analog - tylko pytanie, czy będzie Ci się chciało robić zdjęcia analogiem ?
przepraszam za wielkie litery.
mam mozliwosc kupienia za grosze bo 100zl to nie duzo jak na taki aparat tylko nie wiem ktory wybrac Pentaxa czy Chinona .o tym rdugim to piersze slysze ze jest cos takiego mozesz mi doradzic czy oplaca sie inwestowac w kupno tego aparatu czy nie.i w jakiej cenie na polskim rynku sa te aparaty,dziekuje
w jakiej cenie na polskim rynku sa te aparaty,dziekuje