Podziel się wrażeniami!
Mam problem ze zrzuceniem i odtworzeniem filmów nagranych na kamerze w Windows Vista.
Przeczytałem forum, zrobiłem upgrade picture motion browser, odinstalowalem codeki od filmów i nadal gdy chcę zrzucić pliki na dysk przez PMB to w zamian za obrazki widzę krzyżyki. Czy ktoś może mi pomóc?
Natomiast gdy probuje odtworzyć pliki w AVCHD dostaje napis: This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Czy ktoś może mi pomóc?
Pozdrawiam,
Maciej
Pinnacle, PMB, Sony Vegas to programy, które mogą służyć do zgrywania materiału z kamery na dysk twardy komputera. Czy Nero9 nie wiem, bo nigdy nie używałem go w takim celu. Zapewne jednak nie jest to program dzięki, któremu można zrzucić materiał. Jeśli się mylę proszę mobora by to skorygował.
Ja do tego i do zgrywania z dysku na DVD korzystam z PMP. Teraz przymierzam sie do kupna jakiegoś innego programu. Pierw pościągam triale i zobaczę który mi najlepiej odpowiada. Zastanawiałem się nad Adobi After effect, ale zobaczyłem cenę na allegro (3999zł) i już mi chęci przeszły.....
Adobe AE nie jest programem do montażu sensu stricto lecz do tworzenie efektów specjalnych (w szerokim rozumieniu) i na pewno nie jest to program z serii zbuduj swoją kompozycje z wakacji Z programów adobe warty polecenia jest Premiere ale znacznie lepiej montuje się amatorskie filmy na pinnacle czy sony vegas.