- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
[RTV] Sprzęt jako kino domowe do telewizora Sony Bravia KD-65AG9
W jednym ze sklepów RTV Panowie polecali mi też zestaw taki: Sony Soundbar HTG700.cel oraz dwa małe głośniczki: Sony Głośniki Hifi Atmos SAZ9R.cel lub te same małe głośniki Sony Atmos tylko Sony Soundbar
HTZF9.cel 400W. Który z nich jest lepszy ? W który zainwestować ? I czy warto ? Czy lepiej kupić sobie coś lepszego ?
Mam w swoim posiadaniu też zewnętrzną kartę dźwiękową Soundblaster. Czy taką kartę też można wykorzystać do telewizora ?
Zastanawiam się też nad zestawem głośników Logitech: https://m.euro.com.pl/glosniki-komputerowe/logitech-z906-5-1-thx-500w_1.bhtml?gclsrc=aw.ds&
Mieszkam w bloku, a mój Salon ma 20 metrów Kwadratowych.
Proszę Was o pomoc w tej sprawie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć Darom-82
Jeszcze nikt z forumowiczów nie zgłosił się z poradą, więc pozwoliłam sobie wysłać Twój post do Supportu Sony, damy znać jak tylko zdobędziemy odpowiednie informacje.
Pozdrawiam, Agnieszka_J
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@Agnieszka_J Jak coś - co kolwiek będzie wiadomo w mojej sprawie to proszę o kontak zemną tutaj na forum. - Proszę nie zostawiać mnie bez rozwiązania tej sytuacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witaj @Darom-82.
Oto odpowiedź, jaką udało mi się uzyskać z działu wsparcia SonY:
--------------------
W przypadku soundbarów, to dobrze się sprawdzają w mniejszych pomieszczeniach i projektowane są na pełnowystarczalne. Model soundbara HT-G700 jest dobrym pomysłem. Urządzenie ma mocny bas, łączy się ze smartfonami, a wrażenie dźwięku jest podobne do 7.1.2-kanałowego dźwięku.
---------------
Pozdrawiam, Agnieszka_J