Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
To i ja się pochwalę: świąteczny weekend rozpoczęty - pierwsza szychta dopiero w poniedziałek, 31 grudnia :
tak się pokitłasiło, że nijak nie wiem gdzie to umieścić:
dotarły do mnie wyniki konkursu poplenerowego w Czarnym Lesie. Pewnie dlatego, że dostałem wyróżnienie. Ciekawe gdzie to umieszczone zostanie na forum Sony.
Gratuluję Laureatom...
No to nie trzymam Was w napięciu podaję nieoficjalnie i plotkarsko za informacją od Agnieszki:
I miejsce: krolpa
II miejsce: jacej92
III miejsce: rakastan
Kategoria: Najlepsze zdjęcie Glacy
I miejsce: MaSzt
II miejsce: jacej92
III: rakastan
Wyróżnienia:
PawelSzymański6
Lars
jalu
Walcie mnie pałką po głowie ale nie chciało mi się operować nickami tam gdzie nie wiedziałem i nie miałem pewności jak to zrobić...
edit kris: zmieniłem nazwiska na nicki.
Message was edited by: kris..
Gratluję wszystkim laureatą
Gratulacje.
Czekamy na wystawę pokonkursową :smileylaugh:.
Nie wiem gdzie na forum będzie publikacja zdjęć i oficjalne info pokonkursowe (bo na chwilę obecną nie mogę nawet sprawdzić regulaminu konkursu aby dowiedzieć się jakie nagrody są za miejsca inne niż 1 w pierwszej kategorii bo tam był na pewno HX20), ale w mailu który Jalu otrzymał jest również informacja że publikacja zdjęć nastąpi w styczniowym numerze Digital Foto Video.
Powitać :
Dobry wieczór!
Pierwszy raz od zmian zalogowałem się na forum i jestem zagubion i zrozpaczon...
Masakra to jest :
Witaj Harnasiu 2958---- :smileygrin:
I Ty Marciniessd witaj :
Message was edited by: Tadeusz.O
Message was edited by: Tadeusz.O
Gratulacje dla Laureaów :
Dzień dobry.
Chciałem napisać "z rana" lecz zorientowałem się, że dla wielu to już rano nie jest. Ale na forum jestem pierwszy.
Kiedyś od samego rana ludzie pojawiali się przywitać, napić kawki a teraz co? Znudziło się? Nie ma czasu? Są inne miejsca, gdzie można pogadać o DM?
Trudno.
To od razu powiem Dobranoc.