anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Świergotamy?

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Świergotamy?

Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.

profile.country.pl_PL.title
jacej92
Użytkownik

A ja tak sobie gdybam i się zastanawiam czy nagroda za konkurs plenerowy kiedyś do mnie dotrze. Czy inni którzy wygrali mają jakieś info?

profile.country.en_GB.title
trebor.
Początkujący

@Darek - nowe przyszło, ale i tak się nie udzielasz :dizzy:

Message was edited by: trebor.

_________________________________________________________________________________________ a900 | 50/2 | 85/2.8
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Mnie też omija szerokim łukiem kolęda. No cóż...bywa i tak, mam nadzieje, że nie będą mi robić problemów przy załatwianiu spraw ślubnych. Bo już o takich sytuacjach słyszałem.....

Jacek - trudno tak naprawdę oczekiwać by ktoś Ci udzielił odpowiedzi na pytanie "czy dotrze". Takiej odpowiedzi udzielić może organizator konkursu. Mnie jest przykro bo wiele osób zgłasza mi pewne istotne niedociągnięcia i np. do dziś niektórzy nie mają autoryzacji zdjęć Glacy.

Lajam.
Expert

Szczupic wrote:

Ja czekam na pierwszą kolędę na nowym mieszkaniu .....

Ja się jeszcze nie doczekałem i raczej sytuacja się nie zmieni. A poza tym, już jestem po ślubie więc mi to lotto :slight_smile:

profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

Hejka z rana. No niestety macie rację widzę po sobie że rzadko wchodzę na forum.Ciężko coś znaleść, a ogólnie nowa wersja jest mało przejrzysta. Jedynie co, można poświergotać. Dobre i to. Żeby tylko forum nie stało się miejscem ogłoszeń spotkań, bo będzie kicha.

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8
profile.country.PL.title
marystheman
Poszukiwacz

U mnie już po kolędzie. Byłem wczoraj w Katowicach w centrum Sony w Altusie. Odbyło się tam spotkanie z personelem Sony. Spodziewałem się nieco więcej ale nic nie szkodzi. Miałem okazję mieć w rękach a99 i obiektyw sony 35 1,4 G miodzio w czekoladzie!. Ale ostrzę się na sigmę 35 f1,4 A - jest tańsza mimo proponowanego rabatu. Na koniec dawali kupony rabatowe uprawniające do zakupu w Sony Centre w GLiwicach, Katowicach lub Krakowie, z rabatem 20% na obiektywy lub 25% na akcesoria foto-wideo. Kupon zachowuje ważność przez 14 dni od daty pokazu, czyli do końca miesiąca. Ponieważ nie skorzystam proponuję odstąpienie. Podajcie adres wyślę! Podobnie drugi kupon rabatowy na aparat z wymienną optyką, również zakupiony w salonach Sony Centre w Gliwicach, Katowicach lub Krakowie: za każde wydane 1000zł okaziciel otrzyma rabat  w wysokości 100zł. Ważność kuponu jak wyżej. Jest ktoś chętny.

profile.country.GB.title
DariuszG.
Użytkownik

Prawda do najaktywniejszych nie naleze duzo sie pozmienialo(i nie chodzi mi tu o forum)nawet aparatu do kilku tyg.w rece nie mialem,ale mam nadzieje ze to sie wkrotce zmieni.a pozatym do poki nic madrego nie mam do powiedzenia to lepiej wole sie nie odzywac

profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

O cudnie, widzę że forum tłumaczy przez automatycznego translatora z polskiego na poski, nizłe jaja.

W niektórych postach to nie wiadomo o co właściwie chodzi. Miodzio :smileylaugh:.

Macie też tak?

Message was edited by: Rutek68

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

marystheman - to się minęliśmy :wink:

Rutek68 wrote:

O cudnie, widzę że forum tłumaczy przez automatycznego translatora z polskiego na poski, nizłe jaja.

W niektórych postach to nie wiadomo o co właściwie chodzi. Miodzio .

Macie też tak?

Message was edited by: Rutek68

nie

jacej92
Użytkownik

Dzięki Kris za odp. W takim razie zapominam o nagrodzie i konkursie...To w takim razie drugie pytanie. CZY ktokolwiek się orientuje gdzie można kupić i faktycznie będzie dostępny GGS do A900 ?