Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
A ja tak sobie gdybam i się zastanawiam czy nagroda za konkurs plenerowy kiedyś do mnie dotrze. Czy inni którzy wygrali mają jakieś info?
@Darek - nowe przyszło, ale i tak się nie udzielasz
Message was edited by: trebor.
Mnie też omija szerokim łukiem kolęda. No cóż...bywa i tak, mam nadzieje, że nie będą mi robić problemów przy załatwianiu spraw ślubnych. Bo już o takich sytuacjach słyszałem.....
Jacek - trudno tak naprawdę oczekiwać by ktoś Ci udzielił odpowiedzi na pytanie "czy dotrze". Takiej odpowiedzi udzielić może organizator konkursu. Mnie jest przykro bo wiele osób zgłasza mi pewne istotne niedociągnięcia i np. do dziś niektórzy nie mają autoryzacji zdjęć Glacy.
Szczupic wrote:
Ja czekam na pierwszą kolędę na nowym mieszkaniu .....
Ja się jeszcze nie doczekałem i raczej sytuacja się nie zmieni. A poza tym, już jestem po ślubie więc mi to lotto
Hejka z rana. No niestety macie rację widzę po sobie że rzadko wchodzę na forum.Ciężko coś znaleść, a ogólnie nowa wersja jest mało przejrzysta. Jedynie co, można poświergotać. Dobre i to. Żeby tylko forum nie stało się miejscem ogłoszeń spotkań, bo będzie kicha.
U mnie już po kolędzie. Byłem wczoraj w Katowicach w centrum Sony w Altusie. Odbyło się tam spotkanie z personelem Sony. Spodziewałem się nieco więcej ale nic nie szkodzi. Miałem okazję mieć w rękach a99 i obiektyw sony 35 1,4 G miodzio w czekoladzie!. Ale ostrzę się na sigmę 35 f1,4 A - jest tańsza mimo proponowanego rabatu. Na koniec dawali kupony rabatowe uprawniające do zakupu w Sony Centre w GLiwicach, Katowicach lub Krakowie, z rabatem 20% na obiektywy lub 25% na akcesoria foto-wideo. Kupon zachowuje ważność przez 14 dni od daty pokazu, czyli do końca miesiąca. Ponieważ nie skorzystam proponuję odstąpienie. Podajcie adres wyślę! Podobnie drugi kupon rabatowy na aparat z wymienną optyką, również zakupiony w salonach Sony Centre w Gliwicach, Katowicach lub Krakowie: za każde wydane 1000zł okaziciel otrzyma rabat w wysokości 100zł. Ważność kuponu jak wyżej. Jest ktoś chętny.
Prawda do najaktywniejszych nie naleze duzo sie pozmienialo(i nie chodzi mi tu o forum)nawet aparatu do kilku tyg.w rece nie mialem,ale mam nadzieje ze to sie wkrotce zmieni.a pozatym do poki nic madrego nie mam do powiedzenia to lepiej wole sie nie odzywac
O cudnie, widzę że forum tłumaczy przez automatycznego translatora z polskiego na poski, nizłe jaja.
W niektórych postach to nie wiadomo o co właściwie chodzi. Miodzio :smileylaugh:.
Macie też tak?
Message was edited by: Rutek68
marystheman - to się minęliśmy
Rutek68 wrote:
O cudnie, widzę że forum tłumaczy przez automatycznego translatora z polskiego na poski, nizłe jaja.
W niektórych postach to nie wiadomo o co właściwie chodzi. Miodzio .
Macie też tak?
Message was edited by: Rutek68
nie
Dzięki Kris za odp. W takim razie zapominam o nagrodzie i konkursie...To w takim razie drugie pytanie. CZY ktokolwiek się orientuje gdzie można kupić i faktycznie będzie dostępny GGS do A900 ?