Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
Witam, witam, witam forumowiczów. Zwłaszcza tych, z którymi można coś popisać
Witam po tygodniu nieobecności. (Szybki zabieg w krakowskim szpitalu). Siedzę w Krakowie i patrzę na melancholijnie nastrajający padający śnieg. Mam pytanie techniczne czy wiadomo cośna temat ogłoszonego przez Sigmę nowego obiektywu serii A 30 f/1,4 czy będzie miał mocowanie sony A. Bo anglojęzyczne fora mówią tylko o mocowaniu Ni-Ca.
Plota głosi,ze nie będzie. A szkoda, bo pewnie wielu by się skusiło. I chyba nie 30, a 35mm
35 f/1,4 to wiadomo ale Sigma ogłosiła wprowadzenie 30 f/1,4 tu np.; dla Nikona: http://tinyurl.com/b4eap38
Mam wprawdzie 17-50 f/2,8 ale często na kameralnych koncertach w zastanym świetle trochę brakuje światła i ta 30 by się tu przydała!:smileyhappy:
nie słyszałem o tym szkle i nie wiem o co chodzi z nim tzn. nie widzę go w użyciu (takiej ogniskowej), ale ogólnie kąty widzenia na apsc to moja największa bolączka (zaraz za dynamiką) w APSC....
Dobrze sobie pogadać :smileyrotfl:
Witam, serdecznie pozdrawiam w ten wyjątkowy dzień, wielkie święto każdego łasucha. Jeśli mogę zapytać, ile każdy z Was zjadł dziś pączków? ja póki co tylko 1,5, ale babcia zrobi dziś jeszcze oponki...Chociaż bardziej za takimi deserami tęsknię, ale to raczej latem którego nie mogę się doczekać.
ja zjadłem fascynujące zero pączków
O kurcze :smileyshocked:, rzeczywiście dzisiaj tłusty czwartek, oczywiście podzielam Twoje fascynujące zero pączków. Po południu muszę jakieś małe co nieco!
u mnie już 2:0 :smileygrin: