anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Świergotamy?

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Świergotamy?

Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

kris.. wrote:

i nie wiadomo skąd na fladze pojawi się jeszcze jeden kolor: niebieski

I gwiazdki! :smileygrin:

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją :smileyrotfl:

może wreszcie skończyłby się cyrk wizowy i odwiedziłbym kilka miejsc z listy marzeń :cool:

Lajam.
Expert

O wizę można się tak czy inaczej starać. Poza tym zawsze można bez problemu lecieć do Kanady a tam wcale nie gorsze plenery : )

profile.country.pl_PL.title
kuraq.
Poszukiwacz

Bliżej też jest sporo fajnych plenerów ;D

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Kuraku, oczywiście że tak, ale tu chodzi o coś unikalnego w skali światowej. Zawsze i tak najwazniejszy jest odpowiedni budżet na wyprawę. : )

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Ja o wizę mogę się starać jak każdy, ale jak wielu jestem skazany na utratę 500zł.....i nie dlatego, że np.mam kartotekę, ale z uwagi na moją sytuację (kawaler, bez dzieci, bez jakichś super perspektyw i powodów do powrotu do PL, sytuacja rodzinna oraz wiele innych powodów). Szkoda czasu. Poza tym focha mam i już. Dopóki mamy tak drogie wizy to ja nie zamierzam się starać. Niech się kiszą we własnym sosie :dizzy:

pablos-----
Poszukiwacz

Będę wdzięczny za info, gdzie znajdę informację odnośnie autoryzacji zdjęć Glacy z pleneru.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

pablos----- wrote:

Będę wdzięczny za info, gdzie znajdę informację odnośnie autoryzacji zdjęć Glacy z pleneru.

Pozdrawiam

Zdjęcia musisz autoryzować u Jacka Boneckiego:

info@bonecki.com

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

a ja ich odwiedzę w kwietniu :dizzy:

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

kris.. wrote:

Ja o wizę mogę się starać jak każdy, ale jak wielu jestem skazany na utratę 500zł.....i nie dlatego, że np.mam kartotekę, ale z uwagi na moją sytuację (kawaler, bez dzieci, bez jakichś super perspektyw i powodów do powrotu do PL, sytuacja rodzinna oraz wiele innych powodów). Szkoda czasu. Poza tym focha mam i już. Dopóki mamy tak drogie wizy to ja nie zamierzam się starać. Niech się kiszą we własnym sosie

Nie wiem, co masz w kartotece ale moja siostra właśnie otrzymała wizę. Więc może nie jest to aż takie trudne? Ale na focha to nie poradzę.