Podziel się wrażeniami!
Xperia tablet z SGP321 3G/LTE
Jak można ( i czy można) doładować kartę SIM kodem cyfrowym z poziomu tabletu, np. *456*000000# . Generalnie chodzi mi o możliwość wprowadzania kodów tak jak to się dzieje w telefonach za pomocą klawiatury.
Hmm.. sam se zadałem pytanie, sam se odpowiem.
Aby wejść do trybu serwisowego i wpisanie kodów np: servisowy (*#*#7378423#*#*) konieczna jest klawiatura dialera, a uzyskujemy ją tak:
wejdź do KONTAKTY - MENU - USTAWIENIA i zobaczysz stronę gdzie są zakładki:(Konta i Synchronizacja, Pokaż aktualizację stanu, Numer usługi)
przytrzymaj palec na jasnym polu ponad "domkiem" (powrót do głównej strony) przez około 5s ) jak póścisz pokaże się pole WPROWADŻ KOD USŁUGI dotknij go pojawi się klawiatura do wprowadzenia kodu.
Witam.Bardzo intersujace to co piszesz. Też się nad tym zastanawiałem czy można doładować konto na karcie w tablecie.. Mógłbyś tylko potwierdzić, że idąc tą ścieżką jak opisałeś-doładowałeś kartę?. Po drugie, nie bardzo kumam o co chodzi z tym kodem serwisowym.?Ciekawe, że w instrukcji producent tego nie zamieścił.
P.S. Swoją drogą ciekawe, że ,,experci" and moderatore tego nie potwierdzają.
Pozdrawiam
Witam
Nie odpowiedziałeś na moje pytanie. No to mam jeszcze jedno. Próbowałeś doładować z programu Simextra?.pozdrawiam