Podziel się wrażeniami!
Porządki
Ze 130'stek to chyba wersja docenta najlepsza, ale kadr udany.
mphisto napisał(a):
jak w deluxePaint na amidze.
131/ M* - najbardziej i basta
W wolnych chwilach 'męczę' kawał słoja: 70-400G
Imponujący słoik zarówno pod względem wyglądu fizycznego jak i możliwości optycznych.
Następne targi lotnicze itp. będę miał 'ostrzelane na cacy'...
Oglądałem ten słoik w fotojoker ostatnio. Śni mi się po nocach teraz. Kupiłeś czy pożyczony? Interesują mnie wszystkie uwagi na jego temat bo jestem tyci tyci od kupna. Pozdrawiam.
Ps: zdjęcie miodzio
Bardzo dobry słoik - bez dwóch zdań. Osty od pełnej dziury, właściwie nie wymaga przymykania aby otrzymać ostry obraz. Winietowania nie widać, ale używałem słoja wraz z A200 i A700. Nie ma różnicy do czego go podepniesz - SSM zasuwa niesamowicie szybko. W porównaniu z moją Sigmą 70-200/2.8 autofocus śledzi cel niesamowicie płynnie - brak skokowej pracy, która potrafi denerwować w napędzanej mechanicznie sigmie...
Moim zdaniem, jeżeli 'kwit' nie gra roli to warto dopłacić i wziąć go zamiast 70-300G
Dodam jeszcze zdjęcie mojej przyjaciółki, która w tym czasie kiedy ja strzelałem sarny, strzelała mnie i Faficjusza...
Reksio Cie nie szturchnal?
BTW...Wyborny kadr
Faficjusz robił za maskowanie?
Jakby cię BOR tak zobaczył, to mogliby ostrzelać...
A sarenki ładnie ustrzelone, choć jakoś tak rudo na tej fotce?
Witam;
Deviant - napisz, gdzie kupiłeś, oglądałeś kilka, czy był tylko 1 :smileytwisted:
Oglądałem wystawkę w Fotojckerze. Ale obawiam się że nie będzie drugiego egzemplarza do porównania. I sie teraz zastanawiam jak to rozwiązać.
Jak widze to zdjęcie to nie wiem czy wytrzymam z "niekupieniem" do pleneru.
Pozdrawiam.
Strix napisał(a):
Witam;Deviant - napisz, gdzie kupiłeś, oglądałeś kilka, czy był tylko 1 :smileytwisted: