Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
a bo niektórzy się boją, że jak tu coś napiszą to album im zmieni tytył na Świergotamy, biegnę i sprawdzę czy już mam Świergotka na moim albumie
A wcale że nie, bo w albumach też nic się nie dzieje.
A właśnie, tak apropos albumów: mam chyba jeszcze coś z Czarnego Lasu, idę poszukać zbiorowych.
ja we wtorek całkowicie, całkowicie zakończyłem sezon ślubny. Długo trwał, bo pogoda była, jaka była i się wiele plenerów poprzesuwało.
Mówisz, że cicho....jest cicho, co zrobić. Zawsze mi się wydawało,że jak ktoś chce to szuka rozwiązań, a jak ktoś nie chce to szuka pretekstu
Święta się zbliżają, ludzie w sklepach mnie wk....wkurzają. Im starszy, tym gorsze mam nastawienie do świąt. Bo jak się cieszyć, jak tyle ludu wszędzie? I jescze te bydło - tudzież 'niedzielni' kierowcy na drogach. Strach ruszać.
Nowość chłopaki!
E-mailą dostałem cały post kris..'a;
fajosko;
no co robić, ja jutro z samochodem do warsztatu na przegląd, więc teraz aż padnę coś robię i robię.....
kris.. wrote:
Mówisz, że cicho....jest cicho, co zrobić. Zawsze mi się wydawało,że jak ktoś chce to szuka rozwiązań, a jak ktoś nie chce to szuka pretekstu
Masz rację. Poszukam rozwiązania ...
A do mnie przyszedł prezent świąteczny
Chojny ten Mikołaj, czy to tylko puste pudełko? 😉
szczupik... no, no, szalejsz :smileygrin:
A może zechcesz temu Mikołajowi podać mój adres żeby też wpadł i mi podrzuciłtakie małe pomarańczowe pudełeczko ? :
Gratki Szczupic!
Wspaniałe szkło
Bardzo chciałbym mieć 35, ale jeszcze poczekam na tą Sigmę...to chyba pierwsza ładna Sigma (oprócz 300/2.8 i innych jasnych tele). Obrazek też ma przyjemny, chciałbym tylko zobaczyć jak to się sprawuje z naszymi aparatami.
Message was edited by: Lajam.