anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Świergotamy?

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Świergotamy?

Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.

profile.country.pl_PL.title
jalu63
Użytkownik

a bo niektórzy się boją, że jak tu coś napiszą to album im zmieni tytył na Świergotamy, biegnę i sprawdzę czy już mam Świergotka na moim albumie  :dizzy:

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

A wcale że nie, bo w albumach też nic się nie dzieje.

A właśnie, tak apropos albumów: mam chyba jeszcze coś z Czarnego Lasu, idę poszukać zbiorowych.

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

ja we wtorek całkowicie, całkowicie zakończyłem sezon ślubny. Długo trwał, bo pogoda była, jaka była i się wiele plenerów poprzesuwało.

Mówisz, że cicho....jest cicho, co zrobić. Zawsze mi się wydawało,że jak ktoś chce to szuka rozwiązań, a jak ktoś nie chce to szuka pretekstu :wink:

Święta się zbliżają, ludzie w sklepach mnie wk....wkurzają. Im starszy, tym gorsze mam nastawienie do świąt. Bo jak się cieszyć, jak tyle ludu wszędzie? I jescze te bydło - tudzież 'niedzielni' kierowcy na drogach. Strach ruszać.

jalu63
Użytkownik

Nowość chłopaki!

E-mailą dostałem cały post kris..'a;

fajosko;

no co robić, ja jutro z samochodem do warsztatu na przegląd, więc teraz aż padnę coś robię i robię.....

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

kris.. wrote:

Mówisz, że cicho....jest cicho, co zrobić. Zawsze mi się wydawało,że jak ktoś chce to szuka rozwiązań, a jak ktoś nie chce to szuka pretekstu

Masz rację. Poszukam rozwiązania ...

Szczupic
Użytkownik

A do mnie przyszedł prezent świąteczny :heart_eyes:DSC00151.JPG

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
profile.country.PL.title
ZBYSZEKD.
Początkujący

Chojny ten Mikołaj, czy to tylko puste pudełko? 😉

A700 KM A200 3600HSD SAL16-105 Tami 17-50/2,8
profile.country.en_GB.title
trebor.
Początkujący

szczupik... no, no, szalejsz :smileygrin:

_________________________________________________________________________________________ a900 | 50/2 | 85/2.8
jacej92
Użytkownik

A może zechcesz temu Mikołajowi podać mój adres żeby też wpadł i mi podrzuciłtakie małe pomarańczowe pudełeczko ? :

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Gratki Szczupic!

Wspaniałe szkło :slight_smile:

Bardzo chciałbym mieć 35, ale jeszcze poczekam na tą Sigmę...to chyba pierwsza ładna Sigma (oprócz 300/2.8 i innych jasnych tele). Obrazek też ma przyjemny, chciałbym tylko zobaczyć jak to się sprawuje z naszymi aparatami.

Message was edited by: Lajam.