anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Świergotamy?

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Świergotamy?

Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.

profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

Oczywiście dana sytuacja z tłumaczeniem jest opanowana., ale musiałem wyłączyć opcje automatycznego tłumaczenia z angielskiego na polski, choć powiem że jeszcze z czymś takim nie spotkałem by tłumaczyło polski na polski :smileyhihi:

Message was edited by: Rutek68

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8
profile.country.pl_PL.title
bart_m26
Użytkownik

Witam i pozdrawiam w ten zimowy wieczór. Co do forum...cieszę się, gdyż udało mi się zalogować i wpisać ten post...Na lisku, gdyż na Chrome nie dało rady. (znaczy logował się, ale nie udało się otworzyć okienka do wpisywania postów ) Do strony wizualnej już dawno się przyzwyczaiłem, ale trudności z logowaniem, dodawaniem wpisów itp. coraz bardziej mnie wkurzają...zaglądam tu gdyż ludzie bardzo sympatyczni :smileyhappy:, tyle, że forum jak może utrudnia z nimi kontakt :neutral:

Sony A35, 18-55mm, 50mm/1.8 +pasja i plany
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

jacej92 wrote:

Dzięki Kris za odp. W takim razie zapominam o nagrodzie i konkursie...To w takim razie drugie pytanie. CZY ktokolwiek się orientuje gdzie można kupić i faktycznie będzie dostępny GGS do A900 ?

Ach te nowe pokolenie......czasem zamiast machnąć ręką, trzeba walczyć o swoje :wink:

Nie wiem gdzie kupić GGSową szybkę dedykowaną do a900, ale ja na targach w ŁDZ kupiłem po prostu 3" i jest ciut za mała na "obszar ekranu", ale na LCD nie wchodzi :wink:

Brus..
Poszukiwacz

:wave:

tak widzę ,trzeba każdorazowo wywalać tłumacza

kris.. wrote:

Ach te Nowe Pokolenie ...... czasem zamiast machnąć reka, trzeba walczyć o Swoje

NIE wiem gdzie kupic GGSową szybkę dedykowaną robić A900, ale ja bd targach w LDZ kupiłem Po Prostu 3 "i żart ciut ZA Mała NA" obszar ekranu ", ale nie dotyczy LCD NIE wchodzi

- to i tak można od biedy przeczytać ,inne bywają bardziej drastyczne.

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

kris.. wrote:

Jacek - trudno tak naprawdę oczekiwać by ktoś Ci udzielił odpowiedzi na pytanie "czy dotrze". Takiej odpowiedzi udzielić może organizator konkursu. Mnie jest przykro bo wiele osób zgłasza mi pewne istotne niedociągnięcia i np. do dziś niektórzy nie mają autoryzacji zdjęć Glacy.

Np. ja nie mam...
Ale mi to lotto...

jacej92
Użytkownik

kris.. wrote:

jacej92 wrote:

Dzięki Kris za odp. W takim razie zapominam o nagrodzie i konkursie...To w takim razie drugie pytanie. CZY ktokolwiek się orientuje gdzie można kupić i faktycznie będzie dostępny GGS do A900 ?

Ach te nowe pokolenie......czasem zamiast machnąć ręką, trzeba walczyć o swoje

Kris bo to walka z wiatrakami. więc nawet nie podejmuje rękawic ;/

A jak chodzi o GGS, zamówiłem w Euro Rtv Agd, po 30 dniach napisali - nie możemy sprowadzić. Zamówiłem w 2 innych sklepach to samo tylko krócej czekałem na odp. Teraz zamówiłem w "Foto-it".
Jako że znam firme to myśle że tym razem dotrze bo wszystko co u nich kupowałem zawsze bez problemu docierało. A jak to nie wyjdzie to zostaje nieszczęsne allegro ;(

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Od razu z wiatrakami. Jeden mały wiatraczek. Takiego rozmiaru, jak te podpinane pod usb :wink:

Moim zdaniem warto walczyć o swoje. Zwłaszcza,że wiadomo kto jest odpowiedzialny za konkurs, a tym samym za wysyłkę nagród.

Strasznie to przykre, sam nie lubię się upominać o swoje (a często muszę o zaległe płatności), ale dla zasady nie warto olewać, bo potem takie osoby mają taki obojętny stosunek do obowiązków, które same na siebie nałożyły.

krzys1977
Poszukiwacz

Witam po długiej nieobecności.

Jak dawałem na ostatniej stronie tematu odpowiedz pod ostatnim postem Krisa to nic się nie dzieje.

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
profile.country.PL.title
Dibo..
Poszukiwacz

Przywitam się po dłuższej nieobecności :wave: Widzę, że wiele osób (w tym ja) zniechęciło się do "nowego" forum. Mam nadzieję jednak, że za jakiś czas zostanie to poprawione :wink:

FF | APS-C | 8 | 18-250 | 16-50 | 35 | 135 | HVL-F58AM
rakastan00
Poszukiwacz

Witam,

U mnie to samo klikam odpowiedz w ostatnim poście i nic...