Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
Oczywiście dana sytuacja z tłumaczeniem jest opanowana., ale musiałem wyłączyć opcje automatycznego tłumaczenia z angielskiego na polski, choć powiem że jeszcze z czymś takim nie spotkałem by tłumaczyło polski na polski :smileyhihi:
Message was edited by: Rutek68
Witam i pozdrawiam w ten zimowy wieczór. Co do forum...cieszę się, gdyż udało mi się zalogować i wpisać ten post...Na lisku, gdyż na Chrome nie dało rady. (znaczy logował się, ale nie udało się otworzyć okienka do wpisywania postów ) Do strony wizualnej już dawno się przyzwyczaiłem, ale trudności z logowaniem, dodawaniem wpisów itp. coraz bardziej mnie wkurzają...zaglądam tu gdyż ludzie bardzo sympatyczni :smileyhappy:, tyle, że forum jak może utrudnia z nimi kontakt
jacej92 wrote:
Dzięki Kris za odp. W takim razie zapominam o nagrodzie i konkursie...To w takim razie drugie pytanie. CZY ktokolwiek się orientuje gdzie można kupić i faktycznie będzie dostępny GGS do A900 ?
Ach te nowe pokolenie......czasem zamiast machnąć ręką, trzeba walczyć o swoje
Nie wiem gdzie kupić GGSową szybkę dedykowaną do a900, ale ja na targach w ŁDZ kupiłem po prostu 3" i jest ciut za mała na "obszar ekranu", ale na LCD nie wchodzi
tak widzę ,trzeba każdorazowo wywalać tłumacza
kris.. wrote:
Ach te Nowe Pokolenie ...... czasem zamiast machnąć reka, trzeba walczyć o Swoje
NIE wiem gdzie kupic GGSową szybkę dedykowaną robić A900, ale ja bd targach w LDZ kupiłem Po Prostu 3 "i żart ciut ZA Mała NA" obszar ekranu ", ale nie dotyczy LCD NIE wchodzi
- to i tak można od biedy przeczytać ,inne bywają bardziej drastyczne.
kris.. wrote:
Jacek - trudno tak naprawdę oczekiwać by ktoś Ci udzielił odpowiedzi na pytanie "czy dotrze". Takiej odpowiedzi udzielić może organizator konkursu. Mnie jest przykro bo wiele osób zgłasza mi pewne istotne niedociągnięcia i np. do dziś niektórzy nie mają autoryzacji zdjęć Glacy.
Np. ja nie mam...
Ale mi to lotto...
kris.. wrote:
jacej92 wrote:
Dzięki Kris za odp. W takim razie zapominam o nagrodzie i konkursie...To w takim razie drugie pytanie. CZY ktokolwiek się orientuje gdzie można kupić i faktycznie będzie dostępny GGS do A900 ?
Ach te nowe pokolenie......czasem zamiast machnąć ręką, trzeba walczyć o swoje
Kris bo to walka z wiatrakami. więc nawet nie podejmuje rękawic ;/
A jak chodzi o GGS, zamówiłem w Euro Rtv Agd, po 30 dniach napisali - nie możemy sprowadzić. Zamówiłem w 2 innych sklepach to samo tylko krócej czekałem na odp. Teraz zamówiłem w "Foto-it".
Jako że znam firme to myśle że tym razem dotrze bo wszystko co u nich kupowałem zawsze bez problemu docierało. A jak to nie wyjdzie to zostaje nieszczęsne allegro ;(
Od razu z wiatrakami. Jeden mały wiatraczek. Takiego rozmiaru, jak te podpinane pod usb
Moim zdaniem warto walczyć o swoje. Zwłaszcza,że wiadomo kto jest odpowiedzialny za konkurs, a tym samym za wysyłkę nagród.
Strasznie to przykre, sam nie lubię się upominać o swoje (a często muszę o zaległe płatności), ale dla zasady nie warto olewać, bo potem takie osoby mają taki obojętny stosunek do obowiązków, które same na siebie nałożyły.
Witam po długiej nieobecności.
Jak dawałem na ostatniej stronie tematu odpowiedz pod ostatnim postem Krisa to nic się nie dzieje.
Przywitam się po dłuższej nieobecności Widzę, że wiele osób (w tym ja) zniechęciło się do "nowego" forum. Mam nadzieję jednak, że za jakiś czas zostanie to poprawione
Witam,
U mnie to samo klikam odpowiedz w ostatnim poście i nic...