Podziel się wrażeniami!
Cześć
Nie wiem czy to podchodzi pod "tablet", ale jestem zdecydowany na zakup czytnika ebooków Sony PRS T1. Przy tej okazji chciałbym zapytać czy są/będą one w niedalekiej przyszłości dostępne w salonach? Jeżeli nie, to chciałbym zapytać jak wygląda realizacja gwarancji czytnika sprowadzonego do Polski z UE/USA/kąśtam?
Ja wiem, że w Polsce się mało czyta, ale mogły by się czytniki ebooków pojawić na półkach. Dobrze by było, bo na razie widziałem je tylko w 2 sklepach internetowych i alledrogo.
Pozdrawiam
XM177E2 napisał(a):
jak wygląda realizacja gwarancji czytnika sprowadzonego do Polski z UE/USA/kąśtam?
XM177E2 napisał(a):
Ja wiem, że w Polsce się mało czyta, ale mogły by się czytniki ebooków pojawić na półkach. Dobrze by było, bo na razie widziałem je tylko w 2 sklepach internetowych i alledrogo.
Myślałem, że pracownicy sony lub ludzie którzy będą po prostu znali odpowiedzi na moje pytania też tu zaglądają.
W Polsce się stosunkowo mało czyta, to raczej powszechnie znany fakt.
Te tańsze czytniki z jakiegokolwiek sklepu RTV-AGD mają przeważnie ekrany TFT i do czytania są fatalne. Z kolei urządzeń o wyświetlaczach E Ink jeszcze nie widziałem w sklepach stacjonarnych. Nigdzie nie pisałem, że do czytania ebooków niezbędne jest sony. Pisałem o sony bo jak dla mnie będzie najlepszym wyborem i jest to forum sony... przepraszam Użytkowników sony .
Dzięki, w każdym bądź razie. Już wiem, że jak ściągać to z UE.
Pozdrawiam